Idee

Heb je slechts een idee? Volg dan het stappenplan

Impact

Maak maximale impact met een lean website

Vrijheid

Creëer maximale vrijheid voor jezelf

Wat lezers zeggen

Dit zeggen lezers over ‘De Lean Website’.

Seph Fontane Pennock geeft een uniek kijkje in zijn eigen succesformule. Dit boek is de perfecte mix tussen mindset en praktische uitvoer. Is Seph dan misschien de liefdesbaby van Eric Ries en Tim Ferriss?

★ ★ ★ ★ ★

Tim Wouters

SaaS-developer, IMU.nl

Praktische gids vol tips voor wie een online bedrijf heeft of wil starten. Seph leert je hoe hard werken en een fijn leven heel goed samen kunnen gaan. Aanrader!

★ ★ ★ ★ ★

Caroline Soesbergen

Freelancer, CC Teksten

Eindelijk een boek met alles waar het ECHT om draait om een succesvolle online business te ontwikkelen zonder grote investeringen. Wat mij betreft is dit boek onmisbaar voor iedereen die al een website heeft of wil beginnen.

★ ★ ★ ★ ★

Maaike de Boer

Ondernemer, WijzeroverdeBasisschool.nl

Onder andere verkrijgbaar bij

Veelgestelde vragen

Is dit boek wel iets voor mij?

Dit boek is voor jou als je een online ondernemer bent en het idee hebt dat je nog niet het onderste uit de kan haalt qua omzet.

Ook als je slechts een idee hebt voor een website en niet zeker weet of het gaat werken biedt dit boek de houvast die je nodig hebt.

Wat ga ik precies leren?

Je leert jouw klant en zijn probleem te kennen. Vervolgens verkoop je de oplossing met een minimale website en analyseer je de belangrijkste cijfers.

Je leert grote getallen bezoekers aan te trekken die in jouw ‘funnel’ belanden en dit proces te automatiseren, op een manier dat jijzelf nauwelijks meer nodig bent.

Wat is er zo speciaal aan dit boek?

In dit boek is de input van 50+ industry-experts verwerkt die allemaal winstgevende websites hebben en weten hoe het spelletje werkt.

Dit boek is geen lading met theorie, maar een praktisch 7-stappenplan. Een kookboek voor een winstgevende website.

Bestel 'de Lean Website' vandaag nog...

Start ook met jouw winstgevende, schaalbare online business!

Bestel het fysieke boek direct