Marketingprojecten:

KIES HET PROJECT DAT BIJ JE PAST

Direct resultaat met specifieke begeleiding bij jouw marketingproject

Absolute life- en time saver voor wie z’n studieboeken ooit bij het oud papier heeft gezet!

★ ★ ★ ★ ★

Meindert Kennis – Spinning Records

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!

★ ★ ★ ★ ★

Leo van Loen – Trilo

Wij kunnen onze financiële middelen gefocust inzetten dankzij de confrontatiematrix van het Kennisplein

★ ★ ★ ★ ★

Marc Meddens – Brainlabs

Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.

★ ★ ★ ★ ★

Pieter Verschueren – Netvlies Internetdiensten

De tijdsbesparing alleen al, is het geld voor het Kennisplein dubbel en dwars waard!

★ ★ ★ ★ ★

Vincent Schoonbeek – Optimo Hypotheken & Verzekeringen

Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn Marketingplan! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.

★ ★ ★ ★ ★

Christian van den Brekel – Algeco

Wat is het eindresultaat van deze videoreeks?
Je gaat leren hoe het marketingplan in elkaar steekt en hoe je tot de meest effectieve marketingstrategie kunt komen. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn; marketingonderzoek, marketingstrategie, marketingmix en uiteindelijk het marketing jaarplan. Gedurende deze videoreeks werk je aan je eigen strategisch marketingplan. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je leert hoe het marketingplan in elkaar steekt en je hebt tegelijkertijd een plan dat je kunt presenteren aan klanten of collega’s.
Is deze videoreeks wel iets voor mij?

Deze videoreeks is iets voor jou als je snel en gemakkelijk een marketingplan, marketinganalyses en/of marketingmodellen wilt samenstellen. Haal het onderste uit de kan wat betreft jouw marketingstrategie. Dat kan een bestaande of volledig nieuwe marketingstrategie zijn.

Ook als je niet helemaal zeker bent van de juiste aanpak voor jouw marketingplan of -strategie biedt deze videoreeks de houvast die je nodig hebt.

Wat is er zo speciaal aan deze videoreeks?

Deze videoreeks biedt een doordachte balans tussen leren en zelf doen. Daarmee is het de enige in zijn soort. Je bekijkt de informatie in onze leeromgeving om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de handige tools die voor je klaarstaan. Leren door te doen!

Het is ook nog eens bewezen dat je met deze werkwijze de kennis het snelst onder de knie krijgt. Met als eindresultaat; jouw marketingplan.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Ja, je kunt het abonnement in je eerste maand al stopzetten. Zo betaal je dus maar éénmalig maar heb je wel een volledige maand toegang tot het Kennisplein. Je toegang blijft actief voor de resterende maand. Wel zo makkelijk als je later toch nog even een wijziging wilt doorvoeren.

Zit ik ergens aan vast?
Nee, je zit nooit ergens aan vast. Opzeggen kan maandelijks. Je abonnement later weer heractiveren is ook een fluitje van een cent. Jij hebt volledig de controle. Sterker nog, als je er in de eerste 30 dagen achter komt dat het Kennisplein toch niets voor jou is zul je de gemaakte kosten simpelweg terug ontvangen met onze niet-goed-geld-terug garantie.
Krijg ik meteen toegang?

Ja. Zodra je je bestelling hebt afgerond ontvang je binnen enkele seconden toegang tot de leeromgeving. Je gebruikersnaam en wachtwoord worden veilig per email afgeleverd.

Je kunt direct aan de slag!

Het kennisplein is als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben zeer tevreden en ga het ook voor andere organisaties inzetten!

★ ★ ★ ★ ★

Truus Omta – VVV

De marketingmodellen zijn snel en gemakkelijk in te vullen en bieden een mooie layout! De instructie video’s leggen de theorieën en modellen kort en bondig uit, waarna je de modellen foutloos kunt invullen.

★ ★ ★ ★ ★

Chris Hooiveld – ABN AMRO bank