Marketingplan, strategie of marketingmodel samenstellen?

Maar dan wél snel en doeltreffend...
Laat zien

Marketingmodellen in een paar klikken

Supersnel marketingmodellen en -analyses samenstellen. Eindresultaat met enkele klikken.

Overtuigende illustraties

Betrek collega’s of klanten in je onderzoek of deel de visuele resultaten met ze.

Kant-en-klaar marketingplan

Download jouw invul-marketingplan. Want een goed begin is het halve werk.

Uniek beeld van je markt-fit

We hebben nagedacht hoe je de fit tussen markt en onderneming inzichtelijk kunt maken. Daarbij hebben we bestaande marketingmodellen als basis genomen, geperfectioneerd en toekomst-klaar gemaakt.

“Wij kunnen onze financiële middelen gefocust inzetten dankzij de confrontatiematrix van het Kennisplein”

★ ★ ★ ★ ★

Dr. Marc Meddens

CEO, Brainlabs BV

“Absolute life- en time saver voor wie z’n studieboeken ooit bij het oud papier heeft gezet!”

★ ★ ★ ★ ★

Meindert Kennis

Marketing manager, Spinnin' Records

Vaarwel waan-van-de-dag. Hallo marketing held!

Blauwprint om je commercieel doel te verwezenlijken.

Van € 39

MAAND

39/maand
  • Ideaal voor o.a. marketing projecten
  • Risicovrij met 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Eenvoudig maandelijks opzegbaar
Direct beginnen

Begin vandaag nog met het realiseren van je commercieel doel.

Prijzen zijn inclusief BTW.

“Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.”

★ ★ ★ ★ ★

Pieter Verschueren

Strategisch analist, Netvlies Internetdiensten

“Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!”

★ ★ ★ ★ ★

Leo van Loen

Managing director, Trilo

“Tijd is de grootste winst. Marketingmodellen zijn eenvoudig te downloaden en bieden een kant-en-klare oplossing!”

★ ★ ★ ★ ★

Stef Linssen

Senior account manager, Enexis

“Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn Marketingplan! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.”

★ ★ ★ ★ ★

Christian van den Brekel

Marketing stagiair, Algeco

“Voor mijn afstudeerscriptie wilde ik deze marketingmodellen gebruiken. Echter, ik had geen idee hoe ik deze moest samenstellen. Middels het Kennisplein is dit mij toch gelukt. Je hoeft enkel cijfers in te vullen en je model is klaar, super handig!”

★ ★ ★ ★ ★

Malu Morel

Afstudeerstudent, Ria Joosten Catering

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat ga ik precies leren?

Je gaat leren hoe het marketingplan in elkaar steekt en hoe je tot de meest effectieve marketingstrategie kunt komen. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn; marketing onderzoek, marketing strategie, marketingmix en uiteindelijk het marketing jaarplan.

Ben jij meer ervaren met marketingstrategie? Dan kun je even makkelijk direct door naar onze handige tools voor het samenstellen van jouw marketingmodellen.

Waar kan ik het Marketing Kennisplein allemaal voor gebruiken?

Je kunt het Marketing Kennisplein gebruiken voor; strategische analyses, opstellen van je marketingstrategie, schrijven van een marketingplan, samenstellen van een marketingmix en het kiezen van je marketinginstrumenten, samenstellen en downloaden van diverse marketingmodellen waaronder; BCG matrix, MaBa analyse, SWOT analyse, confrontatiematrix, business domain, vijf krachten model, concurrentiegedrag, klantenpiramide en de pareto-analyse, waardestrategieën volgens Treacy en Wiersema, SFA model, kosten-baten analyse en de Gantt chart.

Bij al onze tools zit digitaal lesmateriaal inbegrepen. Wat je marketingproject ook inhoudt, je zult altijd de juiste ondersteuning krijgen.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Ja, als je het Marketing Kennisplein slechts één keer wilt gebruiken adviseren we het maand pakket te nemen. Je kunt het maandelijkse abonnement direct stopzetten. Zo betaal je dus maar éénmalig.

Je toegang blijft actief voor de resterende maand. Wel zo makkelijk als je later toch nog even een wijziging wilt doorvoeren.

Is dit Marketing Kennisplein wel iets voor mij?

Dit Marketing Kennisplein is iets voor jou als je snel en gemakkelijk een marketingplan, marketing analyses en/of marketingmodellen wilt samenstellen. Haal het onderste uit de kan betreft jouw marketingstrategie. Dat kan een bestaande of volledig nieuwe marketingstrategie zijn.

Ook als je niet helemaal zeker bent van de juist aanpak voor jou marketingplan en -strategie, of bij het samenstellen van marketingmodellen biedt het Marketing Kennisplein de houvast die je nodig hebt.

Wat is er zo speciaal aan het Marketing Kennisplein?

Het Marketing Kennisplein biedt een doordachte balans tussen leren en zelf doen. Daarmee is het Marketing Kennisplein de enige in zijn soort. Je bekijkt de informatie in onze leer-omgeving om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de handige tools die voor je klaarstaan. Leren door te doen!

Het is ook nog eens bewezen dat je met deze werkwijze de kennis het snelste onder de knie krijgt. Met als eindresultaat; jouw marketingplan.

Krijg ik meteen toegang?

Ja. Zodra je je bestelling hebt afgerond ontvang je binnen enkele seconden je inlog-gegevens. Je gebruikersnaam en wachtwoord worden veilig per email afgeleverd.

Ook kun je in de email de link vinden om in te loggen. Je kunt direct aan de slag!

“De tijdsbesparing alleen al, is het geld voor het Kennisplein dubbel en dwars waard!”

★ ★ ★ ★ ★

Vincent Schoonbeek

Marketing stagiair, Optimo Hypotheken & Verzekeringen

“Het kennisplein is als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben zeer tevreden en ga het ook voor andere organisaties inzetten!”

★ ★ ★ ★ ★

Truus Omta

Directrice, VVV Ermelo

“De marketingmodellen zijn snel en gemakkelijk in te vullen en bieden een mooie layout! De instructie video’s leggen de theorieën en modellen kort en bondig uit, waarna je de modellen foutloos kunt invullen.”

★ ★ ★ ★ ★

Chris Hooiveld

Stagiair commerciële economie, ABN AMRO bank