Marketingplan, strategie of marketingmodel samenstellen?

Maar dan wél snel en doeltreffend...
Laat zien

Marketingmodellen in een paar klikken

Supersnel marketingmodellen en -analyses samenstellen. Eindresultaat met enkele klikken.

Overtuigende illustraties

Betrek collega’s of klanten in je onderzoek of deel de visuele resultaten met ze.

Kant-en-klaar marketingplan

Download jouw invul-marketingplan. Want een goed begin is het halve werk.

Meest gebruikte oplossing voor strategische analyses

Dagelijks ondersteunt het Marketing Kennisplein allerhande bedrijven en instellingen bij het creëren van langetermijnstrategie. Daarmee is het Marketing Kennisplein de meest gebruikte oplossing voor strategische analyses in Nederland en België.

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!

★ ★ ★ ★ ★

Leo van Loen – Trilo

Absolute life- en time saver voor wie z’n studieboeken ooit bij het oud papier heeft gezet!

★ ★ ★ ★ ★

Meindert Kennis – Spinning Records

Wij kunnen onze financiële middelen gefocust inzetten dankzij de confrontatiematrix van het Kennisplein

★ ★ ★ ★ ★

Marc Meddens – Brainlabs

Marketingmodellen eenvoudig samenstellen

Marketingmodellen invullen en downloaden. Zo simpel kan het zijn.

Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.

★ ★ ★ ★ ★

Pieter Verschueren – Netvlies Internetdiensten

De tijdsbesparing alleen al, is het geld voor het Kennisplein dubbel en dwars waard!

★ ★ ★ ★ ★

Vincent Schoonbeek – Optimo Hypotheken & Verzekeringen

Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn Marketingplan! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.

★ ★ ★ ★ ★

Christian van den Brekel – Algeco

Begin vandaag nog met het realiseren van je commercieel doel.

Prijs is inclusief BTW.

Tijd is de grootste winst. Marketingmodellen zijn eenvoudig te downloaden en bieden een kant-en-klare oplossing!

★ ★ ★ ★ ★

Stef Linssen – Enexis

Voor mijn afstudeerscriptie wilde ik deze marketingmodellen gebruiken. Ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Met het Kennisplein is het mij toch gelukt. Je hoeft enkel cijfers in te vullen en je model is klaar, super handig!

★ ★ ★ ★ ★

Malu Morel – Ria Joosten Catering

<center><a href="#pakket">Boek ook direct resultaat →</a></center>

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat ga ik precies leren?

Je gaat leren hoe het marketingplan in elkaar steekt en hoe je tot de meest effectieve marketingstrategie kunt komen. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn; marketing onderzoek, marketing strategie, marketingmix en uiteindelijk het marketing jaarplan.

Ben jij meer ervaren met marketingstrategie? Dan kun je even makkelijk direct door naar onze handige tools voor het samenstellen van jouw marketingmodellen.

Waar kan ik het Kennisplein voor gebruiken?

Je kunt het Marketing Kennisplein gebruiken voor; strategische analyses, opstellen van je marketingstrategie, schrijven van een marketingplan, samenstellen van een marketingmix en het kiezen van je marketinginstrumenten, samenstellen en downloaden van diverse marketingmodellen waaronder; BCG matrix, MaBa analyse, SWOT analyse, confrontatiematrix, business domain, vijf krachten model, concurrentiegedrag, klantenpiramide en de pareto-analyse, waardestrategieën volgens Treacy en Wiersema, SFA model, kosten-baten analyse en de Gantt chart.

Bij al onze tools zit digitaal lesmateriaal inbegrepen. Wat je marketingproject ook inhoudt, je zult altijd de juiste ondersteuning krijgen.

Waarom een abonnement?

Omdat we de kosten laag willen houden voor gebruikers die per jaar slechts een paar maanden gebruik maken van het Kennisplein kiezen we voor een maandelijks prijsmodel. Zo blijf je als gebruiker controle houden over de kosten.

Wil je een jaar later je marketingstrategie bijwerken of een update geven? Dat kan heel eenvoudig door je abonnement opnieuw te activeren om verder te gaan waar je gebleven was.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nooit ergens aan vast. Opzeggen kan maandelijks. Je abonnement later weer heractiveren is ook een fluitje van een cent. Jij hebt volledig de controle.

Sterker nog, als je er in de eerste 30 dagen achter komt dat het Kennisplein toch niets voor jou is zul je de gemaakte kosten simpelweg terug ontvangen met onze niet-goed-geld-terug garantie.

Is dit Marketing Kennisplein wel iets voor mij?

Dit Marketing Kennisplein is iets voor jou als je snel en gemakkelijk een marketingplan, marketing analyses en/of marketingmodellen wilt samenstellen. Haal het onderste uit de kan betreft jouw marketingstrategie. Dat kan een bestaande of volledig nieuwe marketingstrategie zijn.

Ook als je niet helemaal zeker bent van de juist aanpak voor jou marketingplan en -strategie, of bij het samenstellen van marketingmodellen biedt het Marketing Kennisplein de houvast die je nodig hebt.

Wat is er zo speciaal aan het Kennisplein?

Het Marketing Kennisplein biedt een doordachte balans tussen leren en zelf doen. Daarmee is het Marketing Kennisplein de enige in zijn soort. Je bekijkt de informatie in onze leer-omgeving om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de handige tools die voor je klaarstaan. Leren door te doen!

Het is ook nog eens bewezen dat je met deze werkwijze de kennis het snelste onder de knie krijgt. Met als eindresultaat; jouw marketingplan.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Ja, je kunt het abonnement in je eerste maand al stopzetten. Zo betaal je dus maar éénmalig maar heb je wel een volledige maand toegang tot het kennisplein.

Je toegang blijft actief voor de resterende maand. Wel zo makkelijk als je later toch nog even een wijziging wilt doorvoeren.

Krijg ik meteen toegang?

Ja. Zodra je je bestelling hebt afgerond ontvang je binnen enkele seconden je inlog-gegevens. Je gebruikersnaam en wachtwoord worden veilig per email afgeleverd.

Ook kun je in de email de link vinden om in te loggen. Je kunt direct aan de slag!

Het kennisplein is als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben zeer tevreden en ga het ook voor andere organisaties inzetten!

★ ★ ★ ★ ★

Truus Omta – VVV

De marketingmodellen zijn snel en gemakkelijk in te vullen en bieden een mooie layout! De instructie video’s leggen de theorieën en modellen kort en bondig uit, waarna je de modellen foutloos kunt invullen.

★ ★ ★ ★ ★

Chris Hooiveld – ABN AMRO bank