Aansluiting met je markt zoals je nog nooit gezien hebt

Rode en groene kleuren laten aandachtspunten en sterktes zien. Eenvoudiger kan niet.

Maak een sterke indruk met je marketing-presentatie

Zonder tot ’s avonds laat te ploeteren op dat ene marketingmodel.

Download jouw invul-marketingplan

Ga van start met het ‘marketingplan invul-document’. Een bewezen template voor jouw marketingplan.

Werk samen met klanten en collega's om tot een geweldig resultaat te komen

Betrek klanten of collega’s in je onderzoek en deel de resultaten met ze..

SWOT analyse in een paar klikken

Supersnel een SWOT en confrontatiematrix samenstellen. Eindresultaat met enkele klikken.

Overtuigende illustraties

Betrek collega’s of klanten in je SWOT analyse of deel de visuele resultaten met ze.

Inzicht in de aansluiting met je markt

Zo nauwkeurig heb je de aansluiting met je markt nog nooit gezien.

Meest gebruikte oplossing voor de SWOT analyse

Dagelijks ondersteunt onze gespecialiseerde tool allerhande bedrijven en instellingen bij het samenstellen van hun SWOT analyse en confrontatiematrix. Daarmee is het de meest gebruikte oplossing voor een SWOT analyse in Nederland en België.

Wij kunnen onze financiële middelen gefocust inzetten dankzij de SWOT en confrontatiematrix van het Kennisplein

★ ★ ★ ★ ★

Marc Meddens – Brainlabs

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!

★ ★ ★ ★ ★

Leo van Loen – Trilo

Absolute life- en time saver voor wie z’n studieboeken ooit bij het oud papier heeft gezet!

★ ★ ★ ★ ★

Meindert Kennis – Spinning Records

Veel meer dan alleen je SWOT analyse

Inclusief 10 andere marketingmodellen om je SWOT analyse te begeleiden en te perfectioneren.

De tijdsbesparing alleen al, is het geld voor de SWOT analyse en andere marketingmodellen dubbel en dwars waard!

★ ★ ★ ★ ★

Vincent Schoonbeek – Optimo Hypotheken & Verzekeringen

Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn SWOT analyse! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.

★ ★ ★ ★ ★

Christian van den Brekel – Algeco

Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.

★ ★ ★ ★ ★

Pieter Verschueren – Netvlies Internetdiensten

Begin vandaag nog met het samenstellen van je SWOT analyse.

Prijs is inclusief BTW.

Tijd is de grootste winst. Marketingmodellen zijn eenvoudig te downloaden en bieden een kant-en-klare oplossing!

★ ★ ★ ★ ★

Stef Linssen – Enexis

Voor mijn afstudeerscriptie wilde ik deze marketingmodellen gebruiken. Ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Met het Kennisplein is het mij toch gelukt. Je hoeft enkel cijfers in te vullen en je model is klaar, super handig!

★ ★ ★ ★ ★

Malu Morel – Ria Joosten Catering

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat ga ik precies leren?

Je gaat leren hoe het marketingplan in elkaar steekt en hoe je tot de meest effectieve marketingstrategie kunt komen. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn; marketing onderzoek, marketing strategie, marketingmix en uiteindelijk het marketing jaarplan.

Ben jij meer ervaren met marketingstrategie? Dan kun je even makkelijk direct door naar onze handige tools voor het samenstellen van jouw marketingmodellen.

Waar kan ik het Kennisplein voor gebruiken?

Je kunt het Marketing Kennisplein gebruiken voor; strategische analyses, opstellen van je marketingstrategie, schrijven van een marketingplan, samenstellen van een marketingmix en het kiezen van je marketinginstrumenten, samenstellen en downloaden van diverse marketingmodellen waaronder; BCG matrix, MaBa analyse, SWOT analyse, confrontatiematrix, business domain, vijf krachten model, concurrentiegedrag, klantenpiramide en de pareto-analyse, waardestrategieën volgens Treacy en Wiersema, SFA model, kosten-baten analyse en de Gantt chart.

Bij al onze tools zit digitaal lesmateriaal inbegrepen. Wat je marketingproject ook inhoudt, je zult altijd de juiste ondersteuning krijgen.

Waarom een abonnement?

Omdat we de kosten laag willen houden voor gebruikers die per jaar slechts een paar maanden gebruik maken van het Kennisplein kiezen we voor een maandelijks prijsmodel. Zo blijf je als gebruiker controle houden over de kosten.

Wil je een jaar later je marketingstrategie bijwerken of een update geven? Dat kan heel eenvoudig door je abonnement opnieuw te activeren om verder te gaan waar je gebleven was.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nooit ergens aan vast. Opzeggen kan maandelijks. Je abonnement later weer heractiveren is ook een fluitje van een cent. Jij hebt volledig de controle.

Sterker nog, als je er in de eerste 30 dagen achter komt dat het Kennisplein toch niets voor jou is zul je de gemaakte kosten simpelweg terug ontvangen met onze niet-goed-geld-terug garantie.

Is dit Marketing Kennisplein wel iets voor mij?

Dit Marketing Kennisplein is iets voor jou als je snel en gemakkelijk een marketingplan, marketing analyses en/of marketingmodellen wilt samenstellen. Haal het onderste uit de kan betreft jouw marketingstrategie. Dat kan een bestaande of volledig nieuwe marketingstrategie zijn.

Ook als je niet helemaal zeker bent van de juist aanpak voor jou marketingplan en -strategie, of bij het samenstellen van marketingmodellen biedt het Marketing Kennisplein de houvast die je nodig hebt.

Wat is er zo speciaal aan het Kennisplein?

Het Marketing Kennisplein biedt een doordachte balans tussen leren en zelf doen. Daarmee is het Marketing Kennisplein de enige in zijn soort. Je bekijkt de informatie in onze leer-omgeving om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de handige tools die voor je klaarstaan. Leren door te doen!

Het is ook nog eens bewezen dat je met deze werkwijze de kennis het snelste onder de knie krijgt. Met als eindresultaat; jouw marketingplan.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Ja, je kunt het abonnement in je eerste maand al stopzetten. Zo betaal je dus maar éénmalig maar heb je wel een volledige maand toegang tot het kennisplein.

Je toegang blijft actief voor de resterende maand. Wel zo makkelijk als je later toch nog even een wijziging wilt doorvoeren.

Krijg ik meteen toegang?

Ja. Zodra je je bestelling hebt afgerond ontvang je binnen enkele seconden je inlog-gegevens. Je gebruikersnaam en wachtwoord worden veilig per email afgeleverd.

Ook kun je in de email de link vinden om in te loggen. Je kunt direct aan de slag!

De SWOT analyse is snel en gemakkelijk in te vullen en biedt een mooie layout! De instructie video’s leggen de theorieën en modellen kort en bondig uit, waarna je de modellen foutloos kunt invullen.

★ ★ ★ ★ ★

Chris Hooiveld – ABN AMRO bank

Het kennisplein is als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben zeer tevreden en ga het ook voor andere organisaties inzetten!

★ ★ ★ ★ ★

Truus Omta – VVV