SEO REALITY CHECK

3,12% van de Nederlanders bezoekt Strategischmarketingplan.com
Bekijk de SEO opleiding

Eén augustus 2012 is een speciale dag voor mij. Na een zomer hard ploeteren is Strategischmarketingplan.com live gegaan. Het is dan ook waanzinnig tof om te zien dat inmiddels maar liefst 3,12% van de Nederlanders één of meerdere keren ons bezocht hebben. En dat uitsluitend met zoekmachine optimalisatie!

door | 1 aug 2016

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, op z’n Engels afgekort SEO, is in deze digitale tijd enorm krachtig als marketinginstrument. SEO heeft namelijk de eigenschap dat de inspanningen die je levert (mits je het goed doet) langdurig effect hebben. SEO is een marketinginstrument waarvoor je een lange adem nodig hebt. Reken er niet op dat je morgen al leuke posities in Google gaat krijgen (hoewel er wel voorbeelden zijn waar dit gebeurt).

Reality check: noun informal
an occasion on which one is reminded of the state of things in the real world.

Vier jaar geleden heb ik een strategische beslissing gemaakt om mijn bedrijf sterk te focussen op dit marketinginstrument. Het resultaat is dat ik nu vier jaar later met een bescheiden team 3,12% van de Nederlandse bevolking heb bereikt. Ken jij startups die dit ook gelukt is?
Jerome Knoot Strategischmarketingplan.com

Jerome Knoot

Marketing strateeg en ondernemer

Marketing toegankelijk voor iedereen" dat is mijn doel. Het Marketing Kennisplein vervult hierin de belangrijkste rol. Met e-learnings en slimme hulpmiddelen is jouw commerciële ambitie binnen handbereik. Bekijk Mijn Marketingbright →

2 Reacties

 1. Seph Fontane Pennock

  Hele mooie achievement hoor Jerome. Mag je trots op zijn! Als je al die mensen op een plein zou zien staan zou je stijl achterover vallen van het effect dat je hebt in de Nederlandse markt!

  Antwoord
  • Jerome Knoot

   Thnx Seph! Dat plein is fase 2 van het 10-jaren plan 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Share This