MARKETING BESLISSINGSNIVEAU'S

Video: Wat zijn marketing beslissingsniveau's

Het kwartje over marketing beslissingsniveau’s en het belang daarvan, viel bij mij tijdens het opstellen van een marketingstrategie voor een partner van Microsoft. Het viel mij op dat marketing tot stand komt door verschillende beslissingsniveau’s.

Voordat je een beslissing kunt maken, dient er marketing onderzoek gedaan te zijn. Welke marketing instrument ga ik inzetten, is zo’n marketing beslissing. Je kunt die vraag alleen beantwoorden als je daar marketing onderzoek naar gedaan hebt.

Video transscript

Marketing beslissingsniveau’s wat zijn dat nou precies? Zoals het woord het al zegt je maakt een beslissing op een bepaald niveau.

En voordat je die beslissingen kunt maken, dient er marketing onderzoek ten grondslag te liggen.

Dus je begint met marketing onderzoek en dat resulteert in beslissingen op verschillende niveau’s.

Hoe werkt dit voor jou?

Ben jij je bewust hoe commerciële beslissingen gemaakt worden? Hoe werkt dat voor jouw organisatie? Ik ben benieuwd. Laat hieronder een reactie achter.

Jerome Knoot Strategischmarketingplan.com

Jerome Knoot

Marketing strateeg en ondernemer

Marketing toegankelijk voor iedereen" dat is mijn doel. Het Marketing Kennisplein vervult hierin de belangrijkste rol. Met e-learnings en slimme hulpmiddelen is jouw commerciële ambitie binnen handbereik. Bekijk Mijn Marketingbright →

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Share This