MARKETING AUDIT

Marketing activiteiten onder de loep Download PDF
Ook hier geeft de voorlopige probleemstelling sturing aan de invulling van je marketing analyse. Onderbouw uiteraard je keuzes.Overweeg welke relevante deelgebieden diepgaand te onderzoeken in relatie met je voorlopige probleemstelling.

Marketing audit uitvoeren

Ga na hoe het marketing en sales apparaat binnen je organisatie functioneert. Analyseer onder andere de volgende punten:

Indien je in stap 1 – in en aanleiding het Business domain van Abell & Hammond al hebt gebruikt, moet je de overweging maken of deze in je interne analyse, waarde toevoegt aan je strategisch marketingplan. Je bent vrij, mits goed onderbouwd, het Business domain van Abell & Hammond in de in en aanleiding te gebruiken of in je interne analyse. De portfolio analyse kan gezien worden als een vereiste binnen het strategisch marketingplan. In vrijwel alle gevallen dien je onderzoek uit te voeren naar je portfolio. Dit kun je bijvoorbeeld doen met het BCG matrix of MaBa analyse.

Jerome Knoot

Marketing strateeg en ondernemer

Marketing toegankelijk voor iedereen" dat is mijn doel. Het Marketing Kennisplein vervult hierin de belangrijkste rol. Met e-learnings en slimme hulpmiddelen is jouw commerciële ambitie binnen handbereik. Bekijk het Marketing Kennisplein direct →

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Share This
Jouw marketingplan in 7 stappen

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Dankjewel, in goede orde ontvangen!