SEO tips voor jouw site of webshop

Praktische SEO tips & tools die je vandaag nog kunt implementeren in jouw site of webshop.

U

Vindbaarheid

Hoe ga je gevonden worden? Je gaat leren over vindbaarheid.
i

Indexatie

Analyseer en garandeer Google’s indexatie van je site.

Zoekverkeer

Je gaat begrijpen hoe je laaghangend SEO-fruit kunt plukken.

“Drie waardevolle dingen heb ik geleerd uit ‘Bereik de top in Google’. Nu weet ik waar ik moet beginnen met SEO en het leukste is nog, ik kan het zelf zonder een technische achtergrond.”

★ ★ ★ ★ ★

Ant Schlooz

Internet ondernemer, Na-school.nl

“Het ebook ‘Bereik de top in Google’ bevat waardevolle actiepunten, ook voor iemand met ervaring in zoekmachine optimalisatie. Een perfecte combinatie tussen theoretische en praktische kennis waar je zelfs als SEO specialist gretig van wordt.”

★ ★ ★ ★ ★

Emily Vermunt

SEO specialist, Kookpunt

“Deze tips en tools heb ik snel en makkelijk kunnen implementeren, ook al is SEO helemaal nieuw voor me. Op een praktische wijze word je snel op weg geholpen door middel van nuttige tips.”

★ ★ ★ ★ ★

Wouter Proost

HR ondernemer, HighPo

Over de auteur van ‘Bereik de top in Google’

Seph Fontane Pennock is onder andere bekend van Marketingfacts, Frankwatching en zijn boek ‘Lean Website‘. Met meer dan 13 jaar ervaring in digitale marketing helpt hij MKB’ers in Europa om het maximale uit hun online strategie te halen. Zoekmachine optimalisatie speelt daar volgens hem een cruciale rol in, hetgeen hij laat zien met zijn eigen platform PositivePsychologyProgram.com. Download het ebook van Seph →

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat ga ik lezen?

‘Bereik de top in Google’ is een praktisch ebook waarin je in 15 minuten leestijd leert over vindbaarheid, indexatie en zoekverkeer.

De vindbaarheid van je site of webshop optimaliseren, wordt een stuk eenvoudiger wanneer je meegaat in Google’s gedachte. We leggen je dan ook uit hoe je dit eigen kunt maken.

We geven twee praktische SEO tips die je vandaag nog kunt toepassen. De eerste praktische tip die we je meegeven gaat over de indexatie van je site of webshop. De tweede praktische tip die je in het ebook krijgt gaat over laaghangend SEO fruit en zoekverkeer.

Voor wie is dit ebook bedoeld?
Je weet wat zoekmachine optimalisatie betekent maar ook weet je dat je het nog niet maximaal hebt toegepast op jouw website(s). Je bent op zoek naar meer overzicht en praktische tips. Dan is dit ‘Bereik de top in Google’ zeker iets voor jou!
Wat is het uitgangspunt?
Na het lezen van dit ebook weet je hoe Google denkt en hoe jij dit kunt gebruiken om een goede SEO specialist te worden. Ook geef ik je twee tips die je gelijk kunt implementeren in jouw site of webshop.

Het ebook 'Bereik de top in Google'

Implementeer deze SEO tips vandaag nog op je website!

Bereik de top in Google

Download de gratis PDF...

Dankjewel, in goede orde ontvangen!